Så här går det till vid köp av en luftvärmepump

Välj en värmepump

Det första steget är att välja en modell som ni tycker verkar bra. Ta gärna hjälp av vår kundsupport för att hitta den pump som bäst passar ert hus och era förutsättningar!

Beställ installation

Glöm inte att välja rätt installation. Om ni kan utnyttja ROT-avdraget så väljer ni det alternativ som heter "med ROT-avdrag". Vi på Norrlandsvärme sköter handläggningen av ROT-ansökan så glöm inte att uppge personnummer och fastighetsbeteckning i ordern. Om ni är osäkra på om vi utför installation på din ort, tveka inte på att ringa kundsupport så hjälper vi dig. 

Slutför beställning

Du slutför din beställning i kassan, antingen genom att köpa själv eller genom att logga in och acceptera en offert som någon på kundtjänst skapat åt dig. Slutför köpet med swedbank pay (swepay).

Tidsbokning

Efter ert köp kommer ni inom några få dagar bli kontaktad av en av våra installatörer. Ni bestämmer tillsammans med installatören en tid som passar, om ni har några frågor till installatören så går det självklart bra att ställa dem vid detta tillfälle.

Leverans

Varorna levereras antingen direkt hem till dig ett par dagar efter beställningen eller till installatören.
Du väljer själv om du vill ta emot leveransen själv eller få den skickad till installatören som då tar med sig produkterna på installationsdagen.

Installation

På installationsdagen hjälps du och installatören åt att bestämma vart värmepumpen ska sitta och sedan sköter han eller hon resten. Samtliga installatörer som Norrlandsvarme använder sig av innehar erforderliga certifieringar samt efterlämnar sig en kontrollrapport och funktionskontroll efter installationen. 

Njut!

Nu kan ni njuta av er sköna och energisnåla värme och känna er trygga med att ni gjort en klok investering och ett smart val som handlade hos Norrlandsvarme.

Rekommendera

Glöm inte att rekommendera Norrlandsvarme till era vänner och bekanta om ni vill att de också ska få chansen att sänka sina uppvärmningskostnader!
Dela gärna er köpupplevelse på t.ex. Prisjakt eller Trustpilot så att fler personer kan göra ett tryggt värmepumpsköp.