Panasonic - luftvärmepump

Panasonic luftvärmepump

Vilken värmepump passar dig och ditt hus allra bäst? Panasonic är en av de största tillverkarna på den nordiska värmepumpsmarknaden. Genom att vara pålitliga och ständigt ligga i framkant av utvecklingen är de ett självklart val för många.

Hitta din Panasonic luftvärmepump i vårt stora sortiment – och få den fraktfritt levererad och installerad hos dig. Vi har installatörer över hela landet och gör det enkelt för dig att få ett behagligt inomhusklimat både under sommar och vinter.

Vad för luftvärmepump passar ditt hus?

Hos oss på norrlandsvarme.se finner du flertalet modeller av Panasonic luftvärmepumpar – vilka passar för olika typer av hus och behov. De senaste modellerna från Panasonic har beteckningen ”Z” och är utrustade med det nya, miljövänliga köldmediet R32. De allra flesta pumpar håller dessutom en riktigt hög energiklass, och genom att välja en luftvärmepump värnar du om miljön. Fler fördelar med luftvärmepumpar från Panasonic:

 • Anpassade för det nordiska klimatet

 • Fungerar lika bra under alla årstider

 • Sprider kyla och värme effektivt

 • Prisvärda och låg energiförbrukning

Inför köpet av en luftvärmepump från Panasonic

Det finns både mindre och större luftvärmepumpar att välja på. Vad behöver du tänka på när du funderar på att köpa en värmepump? Bland annat är det bra att fundera kring dessa punkter:

 • Dimension – hur många kvadratmeter ska din värmepump kunna värma? En överdimensionerad värmepump blir mer effektiv och slits mindre än en som är underdimensionerad. Du får dessutom en jämnare inomhustemperatur.

 • Effekt – effekten mäts i något som kallas för SCOP, och den visar på hur effektiv värmepumpen är när den arbetar på nominell effekt. Välj en Panasonic värmepump med högt SCOP-värde för bästa resultat.

 • Funktioner – vill du även ha AC till sommaren, luftrengöring eller timer på din luftvärmepump? Det finns många värmepumpar med allsköns olika funktioner som passar olika behov.

 • Placering – var ska du placera din värmepump? Det brukar finnas flera platser i ett hus där en värmepump kan monteras. Se till att mäta utrymmet innan, så att den verkligen får plats där du vill ha den.

Beställ en Panasonic luftvärmepump

När du beställer en luftvärmepump från oss på norrlandsvarme.se får du full garanti på både produkten och installationen. Vi har ett av Sveriges största nätverk av installatörer och erbjuder därför både installation och service över hela landet. Det är för att du som kund ska få en smidig helhetslösning när du vill ha ett behagligt inomhusklimat, sommar som vinter.

Ta hjälp av oss

Kontakta vår kunniga support om du har frågor eller funderingar kring luftvärmepumpar. Vi guidar dig till ett lyckat värmepumpsköp och ser till att du får den produkt som passar dig och dina behov bäst.

Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät Listvy
per sida
 1. Panasonic HZ25WKE
  A+++

  Högsta energiklass A+++ 
  Ger värme till -25°C 
  Värmer 50m² - 120m² 
  5 års fullgaranti (vid köp av installation)
  Underhållsvärme 8-15 grader
  Econavi energioptimering 
  SCOP på 5,2 
  Startar automatisk efter strömavbrott

  Kontakta oss gärna på 010-33 00 132 för mer information!

  Du kan inte se pris på den här produkten. Kontakta oss för mer info.
 2. Panasonic HZ35WKE
  A+++

  Högsta energiklass A+++
  Ger värme till -25°C
  Värmer 50m² - 140m²
  5 års fullgaranti (vid köp av installation)
  Underhållsvärme 8-15 grader 
  Econavi energioptimering
  SCOP på 5,1
  Startar automatisk efter strömavbrott

   

  Kontakta oss gärna på 010-33 00 132 för mer information!

  Du kan inte se pris på den här produkten. Kontakta oss för mer info.
Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät Listvy
per sida