Innova - Luftvärmepump

Innova luftvärmepump

Innova luftvärmepumpar är både prisvärda och pålitliga, tillverkade för att klara de varierande temperaturer som präglar det nordiska klimatet. Hitta rätt värmepump för ditt hus eller fritidshus och spara in på uppvärmningskostnader och energi.

Anpassad för nordiskt klimat

På våra nordliga breddgrader kan det blir riktigt kallt om vintrarna – och sedan varmt under sommarsolen. Hem och fritidshus kräver innovation som klarar av häftiga temperatursvängningar för att bibehålla rätt gradantal utan att överansträngas. Med Innova luftvärmepump har du hittat rätt.

  • Värmande. Värm upp luften och låt den bibehålla en jämn, behaglig temperatur under vintern.

  • Kylande. Kyl ned luft under varma sommardagar för att ha ett skönt inomhusklimat.

  • Avstängd. Stäng av luft-luftvärmepumpen under dagar då varken uppvärmning eller nedkylning av luften behövs.

Styr temperatur med fjärrkontroll och app

Varför ska det vara krångligt när det lika gärna kan vara enkelt? Med moderna uppvärmningsalternativ som luft-luftvärmepumpar kan du styra temperaturen inomhus med din mobil eller fjärrkontroll. Det gör att du kan bestämma hur varmt eller kallt det ska vara i huset eller stugan – även fast du inte är på plats. Eftersom din värmepump är uppkopplad via WiFi är det som vilken annan elektronisk enhet i hemmet som helst.

Perfekt för att minska på uppvärmningskostnader och spara in på energi för miljöns skull. Det är en investering som heter duga. Förutom att du sparar på energiförbrukningen är luft-luftvärmepumpar från Innova även pålitliga och prisvärda. Det gör att investeringen betalar av sig direkt när du använder pumpen.

Vad för värmepump passar dina behov?

Det finns ett stort sortiment av olika luft-luftvärmepumpar hos Innova. Vissa har extra hög prestanda och lägsta ljudnivå, andra är mer prisvärda men precis så effektiva som krävs för att du ska hålla fjällstugan varm höst, vinter och vår. Titta närmare på dina och husets förutsättningar och behov innan du bestämmer dig för vilken luftvärmepump från Innova som fungerar bäst hos dig.

Kontakta norrlandsvarme.se

Vi har lång erfarenhet och vet hur du ska tänka när det är dags att byta en typ av uppvärmning mot en annan, mer effektiv och miljövänlig. Hör av dig till oss om du har frågor eller funderingar – så hjälper vi dig att hitta rätt i utbudet av värmepumpar.

Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät Listvy
per sida