Mitsubishi Electric - Luftvärmepump

Mitsubishi luftvärmepump

Vill du ha luftburen värme som effektivt skapar en behaglig inomhustemperatur i ditt hus eller fritidshus? Då är en Mitsubishi luftvärmepump ett bra val. Alla luft-luftvärmepumparna i sortimentet är tystgående och driftsäkra, samtidigt som de värmer ditt hem utan att skada miljön.

Vad passar ditt hus eller sommarställe allra bäst? Ta hjälp av oss och hitta rätt luftvärmepump från Mitsubishi på norrlandsvarme.se!

Tysta och effektiva luftvärmepumpar

Mitsubishi Electric luft-luftvärmepumpar är starka och pålitliga. De ser till att ditt hem hela tiden har rätt temperatur, oavsett om det är sommar, vinter, vår eller höst. Med den smarta tekniken som inte bara ändrar gradantalet inomhus, utan även renar luften är en luftvärmepump från Mitsubishi något som alla borde ha på väggen inne.

Välj mellan Mitsubishi Hero, Duo och många fler

Beroende på storleken på huset eller din sommarstuga kan du behöva olika dimensioner på värmepumparna. Se till att alltid överdimensionera snarare än underdimensionera för en mer effektiv, tyst och uthållig värmepump som håller år efter år. I sortimentet av värmepumpar från Mitsubishi finns bland annat dessa fem smarta funktioner:

  1. Bättre inomhusmiljö – luftvärmepumpen renar luft från pollen, damm och mögel effektivt.

  2. Sparar energi – låt värmepumpen automatiskt sänka temperaturen i rum ingen vistas i för att spara både energi och pengar.

  3. Värm flera platser samtidigt – låt värmepumpen rikta värme till ovanvåningen och bottenvåningen på samma gång.

  4. Sprider extern värme – om du har en brasa i kaminen kan värmepumpen sprida värmen och samtidigt spara på sin egen energiförbrukning.

  5. Vid värme – rikta bort värmen från dig när det är hett ute, till exempel när det är dags att sova en sommarnatt.

Kontrollera värme, kyla och luft när du vill

Med en enkel fjärrkontroll eller på distans i din mobilapp kan du kontrollera och styra din luft-luftvärmepumpar från Mitsubishi Electric när och hur du vill. Se till att inte förbruka onödig energi när huset eller stugan står tom, eller värm upp köket lagom tills att du kommer hem från jobbet en vinterdag. Det, och mycket mer blir möjligt med den nya tekniken som genomsyrar hela kollektionen värmepumpar från Mitsubishi.

Vi finns på plats

Vill du ta reda på vad för värmepump som passar ditt fritidshus bäst? Eller har du bestämt dig för att köpa en luft-luftvärmepump till villan men inte vad för dimension den ska ha? Ta kontakt med oss så hjälper vi dig att reda ut dina funderingar. Vi har även proffsiga installatörer över hela Sverige som garanterar dig en smidig och snabb installation när du väl valt din värmepump.

Ring oss på norrlandsvarme.se redan idag för att ta reda på mer!
Tel. 010 330 01 32

Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät Listvy
per sida